Anlık Bildirim

7 inçlik bir Samsung akıllı telefonu sertifika başvurusunda ortaya çıktı

7 inçlik bir Samsung akıllı telefonu sertifika başvurusunda ortaya çıktı

Samsung'un geçen yıl lanse ettiği ve orta sınıf Phablet segmentine sunduğu Galaxy Mega serisine yeni bir model daha eklenebilir. Çin'den gelen bilgiler Samsung'un 7 inçlik bir akıllı telefon modeli üzerinde çalıştığını gösteriyor.

Çin haberleşme ajansına yapılan başvuruda ortaya çıkan cihaz SM-T2558 model numarasını taşıyor ve boyutuna rağmen akıllı telefon olarak tanımlanıyor. 

Cihazın henüz hangi seriye ekleneceğine dair net bir bilgi yok. Ancak tahminler Galaxy Mega 7.0 şeklinde satışa sunulabileceği yönünde. Samsung'un tablet cihazları arasında telefon özelliği olanlar mevcuttu. Ancak ilk kez 7 inç boyutunda bir akıllı telefon piyasaya sürmüş olacak.

Cihazın ekran çözünürlüğü bilinmezken, 1.2GHz saat hızında çalışan 4 çekirdekli bir işlemci, 1.5GB RAM, 8GB depolama kapasitesi, microSD desteği, 8MP çözünürlükte arka kamera, 2MP çözünürlükte ön kamera ve Android 4.3 işletim sistemi şeklinde özellikleri olduğu belirtiliyor.

Cihazın ne zaman piyasaya çıkacağı hakkında da bir bilgi yok. Ancak başvurusu yapıldığı için yaz aylarında piyasaya çıkacağı ve ilk olarak Asya bölgesinde satışa sunulacağı düşünülüyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1366 kez okundu.
69 kişi, toplam 69 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim