Anlık Bildirim

95$'a 4000mAh bataryalı ZTE telefon

Gelişmekte olan ülke pazarlarında yoğun ilgi gören giriş seviyesi akıllı telefon segmentinde sık sık çeşitli özellikleri ile farklılaşmaya çalışan modeller görüyoruz. Bunlara son olarak ZTE de eklendi.

ZTE Q519T adındaki yeni akıllı telefon 95$ fiyat etiketi ve bu seviyede sunduğu 4000mAh gücündeki bataryası ile dikkat çekiyor. 3 farklı güç tasarruf modu ile 35 güne kadar bekleme süresi sunan telefon zor zamanlarınızda diğer mobil cihazlarınızı da şarj edebiliyor. 

5 inçlik 720p çözünürlükte bir ekrana sahip olan modelde 1GHz saat hızında çalışan 4 adet Cortex-A53 çekirdekli MT6735 yongaseti bulunuyor. Ayrıca tek çekirdekli Mali-T720 grafik birimi de yongasetinde yerini alıyor. 

Modelin RAM boyutu 1GB iken 8GB artırılabilir kapasite, Android 5.0 işletim sistemi ve f/2.0 diyafram aralıklı 5MP çözünürlüğünde bir arka kamera bulunuyor. Ön kamerası 2MP çözünürlüğünde olan modelde 4G LTE, Bluetooth 4.0, Wi-Fi ve USB 2.0 desteği mevcut. 

Sınıfında göz dolduran bir performans sunacağı düşünülen ZTE Q519T akıllı telefon modeli şimdilik Çin'de satışa sunulacak. Global pazarlama konusunda ise herhangi bir bilgi yok.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6110 kez okundu.
18 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
zte
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim