Anlık Bildirim

ABD'de Galaxy S4 stoklarında sıkıntı yaşanıyor

ABD'de Galaxy S4 stoklarında sıkıntı yaşanıyor

Dünyanın ikinci büyük akıllı telefon pazarı olan ABD'de akıllı telefon üreticilerinin yoğun taleplere sipariş yetiştirmesi zaman zaman zorlaşıyor ve stok sıkıntıları yaşanmaya başlıyor. Bu kıtadaki stok sıkıntısı da dolaylı olarak uluslararası pazarı da etkiliyor.

Daha önce kısa süreli bir stok sıkıntısı yaşayan HTC One modelinden sonra sıra Galaxy S4 modeline geldi. Samsung stratejik pazarlama başkanı Lee Don Joo tarafınan yapılan açıklamaya göre, ön sipariş taleplerinin beklenenden çok daha fazla olması nedeniyle stok sıkıntısı yaşandığını ve kısa vadede tedarik sürecinin hızlandırılmasının çok zor olduğunu belirtti.

ABD'de en büyük iki mobil operatörü, Galaxy S4 sevkiyatını ertelemiş durumda. Her iki operatör de stokta yaşanan sıkıntıyı işaret ediyor. Satışlar önce internet üzerinden başlayacakken, sonrasında ise satış noktalarına dağıtılmaya başlayacak. Ancak kesin bir tarih verilmiyor.

Joo, Güney Kore ve uluslararası pazarda ise herhangi bir gecikme yaşanmadığını ve haftasonu itibariyle satışların başlayacağını sözlerine ekledi. Ancak stok konusunda herhangi bir bilgi verilmedi.

Samsung, Apple'ın pazar lideri olduğu ABD'de tanıtım için büyük harcamalar yapıyor. Best Buy zincir mağazalarında 1400 mini stand kuracak olan firma, 4000 mağazada da plazma ekranlarla ürünlerin tanıtımını yapacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1175 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim