Anlık Bildirim

Alcatel Pixi 4 Plus Power da batarya yarışına katılıyor

Telefonun donanımına çok önem vermiyor ancak yüksek kapasiteli bir batarya olsun istiyorsanız, Alcatel’in yeni Pixi 4 Plus Power adındaki yeni akıllı telefonuna bir göz atın.

Son dönemde yüksek kapasiteli batarya barındıran akıllı telefonların sayısı giderek artmaya başladı. Meizu ve Huawei’den sonra diğer bir Çinli üretici Alcatel de uzun kullanım sürelerine imza atan yeni bir akıllı telefon duyurdu.

Alcatel Pixi 4 Plus Power adındaki yeni akıllı telefon 5000mAh kapasiteli bir batarya barındırıyor. Normal kullanımda bataryanın 2.7 günlük bir süre sunacağı ifade ediliyor. Yani tek şarjla yaklaşık olarak 3 gün kullanmanız mümkün. Ayrıca şarj istasyonu gibi harici cihazlara da enerji aktarımı yapabiliyorsunuz.

Bunun haricinde cihaz giriş seviyesine yönelik bir donanım barındırıyor. 5.5 inçlik 720p ekran, 1GB RAM, 8GB arttırılabilir kapasite, hızlı şarj teknolojisi, bilinmeyen bir işlemci, 3G bağlantısı, Android 6.0 işletim sistemi bunlar arasında sayılabilir.

Alcatel Pixi 4 Plus Power yakın zamanda piyasaya çıkacak ancak henüz fiyatı belli değil. Donanıma bakarsak muhtemelen modelin 150$-200$ bandı arasında seyredeceğini söyleyebiliriz. Sadece gündelik işlerle ilgilenen ve uzun kullanım sürelerine ihtiyaç duyan tüketiciler için iyi bir alternatif olacaktır. 


 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim