Anlık Bildirim

Amazon'un akıllı telefonu haziran ayında tanıtılıyor

Amazon'un akıllı telefonu haziran ayında tanıtılıyor

E-ticaret alanındaki başarılarını Kindle serisi elektronik okuyucu ve tabletleriyle pekiştiren Amazon, uzun süredir üzerinde çalıştığı akıllı telefonu için geri sayıma başlıyor. ABD’nin ünlü iş ve ekonomi gazetesi Wall Street Journal’daki habere göre Amazon, direkt olarak Apple ve Samsung ile rekabet etmesini sağlayacak akıllı telefonunu haziran ayında tanıtmayı planlıyor.

Amazon’un telefon çalışmalarında sona yaklaştığını belirten WSJ’nın kaynakları, şirketin telefonun prototiplerini, San Francisco ve Seattle’da  düzenlediği özel etkinlikler ile bazı geliştiricilere gösterdiğini söyledi. Telefonun lansman tarihi için haziran ayını işaret eden kaynaklar, bir aksilik olmaz ise, eylül ayında Amazon.com üzerinden satışa sunulacağını ifade ettiler.

WSJ’nın kaynaklarının iddiasına göre Amazon’un akıllı telefonu sahip olacağı 3B yetenekleri ve retina tarama teknolojisiyle öne çıkacak. Telefonun özel bir gözlüğe ihtiyaç duymadan 3B içerikleri “son derece başarılı” şekilde görüntüleyebileceğini belirten kaynaklar, telefon ön yüzeyinde yer alan 4 farklı kamera (bir diğer ifadeyle sensör) ile hem retina tarama teknolojisi hem de 3B fotoğraf çekebilme yeteneğine sahip olacağını söylediler.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
824 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
amazon, akıllı telefon ve
2 etiket daha Android wsj
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim