Anlık Bildirim

Analiz: Galaxy S6 serisi yıl sonunda 50 milyon barajını geçecek

 
Analiz: Galaxy S6 serisi yıl sonunda 50 milyon barajını geçecek
Samsung şimdilik Galaxy S6 satışlarından memnun gözüküyor. Ancak diğer global markaların da yeni amiral gemisi cihazlarını satışa sunmaları Galaxy S6 serisinin gidişatını nasıl etkileyecek merak konusu. Bu konuya ilişkin araştırma yapan Counterpoint araştırma şirketi ise Galaxy S6 serisinin yıl sonunda 50 milyon satışı aşacağını görüyor.
Samsung'un satış rakamları hakkında bir açıklama yapmamış olması rakamların kötü olduğu şeklinde yorumlanarak yatırımcıları da endişelendiriyordu. Ancak Nisan ayındaki satışları takip eden araştırmaya göre Galaxy S6 serisi oldukça iyi satış rakamlarına ulaşmış durumda. Araştırmalara göre 10 - 30 Nisan tarihleri arasında 6 Milyon satış yapan (sevkiyat değil) seri Apple'ın iPhone 6 serisinin ardında hemen ikinci sırada yer alıyor.
Araştırma şirketi Galaxy S6 serisinin yıl sonunda 50 milyon barajını aşmasını bekliyor. Hatırlanacağı gibi başarılı bir diğer model Galaxy S4 çıkış yaptığı yılda 45 milyon satmayı başarmıştı.Bu noktada S6 Edge modelinin de satışlara katkısı önemli ancak Samsung'un kıvrımlı ekrana sahip cihaz için bazı stok sıkıntıları yaşadığı da söyleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3051 kez okundu.
14 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
araştırma, Samsung ve
3 etiket daha galaxy s6 s6 edge satış
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim