Anlık Bildirim

Android 6.0.1 Marshmallow güncellemesi hazır

Google, Android 6.0 Marshmallow sürümününü geliştirmeye devam ediyor. Teknoloji devinin hata gidermeler içeren yeni 6.0.1 sürümünü yayınlandı, ilk hedef ise Android One projesi.
Android 6.0.1 Marshmallow güncellemesi hazır
 
Android 6.0 sürümü Nexus ve Android One projesine dahil edilen akıllı telefonların yanı sıra diğer modellerde de görülmeye başlandı. HTC yeni modeli One A9'u direk olarak en güncel sürümden piyasaya sokarken, LG'de kısa bir süre içerisinde G4 modelini güncelleyerek en yeni sürüme taşıdı.
Ancak her yeni sürümler çoğu zaman bazı ufak tefek hatalar ile birlikte geliyorlar. Bu hataların giderilmesi için başlatılan çalışmalar da yeni güncellemeler olarak biz kullanıcılara geri dönüyor. Android 6.0 sürümünün ilk güncellemesi 6.0.1 ise hazır ve dağıtılmaya başlamak üzere.
Yeni güncelleme ile birlikte ufak hataların giderilmesinin yanı sıra bazı performans iyileştirmeleri, kararlılık konusunda geliştirmeler ve Google'ın Aralık ayında yayınladığı güvenlik paketini içeriyor. İlk olarak Filipinler'de ki Android One programına dahil edilen Cherry Mobile G1 akıllı telefonu için yayınlanmaya başlanan güncellemenin kısa süre içerisinde ülkemizde satılan General Mobile 4G modeline geleceğini de söyleyebiliriz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15356 kez okundu.
43 kişi, toplam 45 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
android marshmallow, Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim