Anlık Bildirim

Huawei Ascend Mate 7 Monarch lanse edildi

Huawei Ascend Mate 7 Monarch lanse edildi

Huawei'nin 1 milyon satış barajını geçen Phablet modeli Ascend Mate 7 için hazırladığı özel versiyon da bugün itibariyle resmiyet kazandı. Ascend Mate 7 Monarch donanım itibariyle orijinal modelden pek de farklı değil. 

Huawei modelin özel olması amacıyla satış sonrası destek tarafında bazı eklemeler yapmış. Model için uzatılmış bir garanti sunan Huawei, ayrıca özel fırsatlara erişim sağlayan VIP üyelik kartı veriyor. 

Modelin bununla birlikte donanım tarafında da bir kaç farklılığı mevcut. Bunlar 64GB artırılamayan depolama kapasitesi ve kehribar sarısı kasa rengi olarak öne çıkıyor. Model özel olunca elbette fiyatı da yükseliyor. Ascend Mate 7 Monarch yaklaşık olarak 710$ fiyat etiketine sahip. 

Bunun dışında donanım özellikleri aynı: 1.8GHz saat hızında çalışan 4 adet Cortex-A15 ve 1.3GHz saat hızında çalışan 4 adet Cortex-A7 çekirdeğini big.LITTLE formunda çalıştıran Kirin 925 yongaseti, Tensilica HiFi3 Auto ses işlemcisi, Mali-T628 grafik birimi, 6 inçlik Full HD IPS bir ekran, 3GB RAM, 4100mAh gücünde bir batarya, parmak izi okuyucu, 13MP çözünürlükte bir arka kamera şeklinde sayılabilir. Model kısa süre içerisinde Çin'de piyasaya çıkacak.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2080 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
huawei
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim