Anlık Bildirim

Asus ZenFone 2'ye kardeş gelebilir

Asus ZenFone 2'ye kardeş gelebilir

Dünyanın ilk 4GB RAM taşıyan akıllı telefonu ünvanıyla CES 2015 fuarında lanse edilen Asus ZenFone 2, 250$ civarındaki başlangıç fiyatıyla tüketiciler tarafından da merakla bekleniyor. Ancak Asus tek bir model ile yetinmeyecek gibi görünüyor. 

Tayvan'dan gelen bilgilere göre Asus 5 inçlik bir ZenFone 2 versiyonu üzerinde çalışıyor. Dış tasarım olarak ZenFone 2 çizgilerini taşıyacak olan mini modelin Intel Atom Z3580 yongaseti, 13MP çözünürlükte arka kamera, 5MP çözünürlükte ön kamera, Android 5.0 işletim sistemi, Zen kullanıcı arayüzü şeklindeki özellikleri de miras alacağı belirtiliyor. Ekran çözünürlüğü ve RAM boyutu ise şimdilik bilinmiyor. 

Asus'un bu yıl yaklaşık olarak 15-16 milyon akıllı telefon satma planı olduğu ifade edilmişti. Elbette bu sadece ZenFone 2 ve ZenFone Zoom modelleri ile olmayacak ve firmanın 5 veya 6 tane ZenFone modeli tanıtması bekleniyor. 5 inçlik ZenFone 2 modelinin MWC 2015 etkinliğinde tanıtılması olası. Ayrıca beraberinde bir veya iki ZenFone akıllı telefonu daha gelebilir.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
861 kez okundu.
24 kişi, toplam 26 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
asus
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim