Anlık Bildirim

Asus ZenFone 3 modelleri benchmark testlerinde ortaya çıktı

GFX Bench sitesinde yayınlanan performans testleri Asus'un iki yeni ZenFone 3 modelinin özelliklerini ortaya çıkardı. Şirketin yeni akıllı telefon modellerinde Intel tercihinden vazgeçtiği görülüyor.
Orta sınıf akıllı telefonların giderek daha donanımlı ve daha hesaplı hale gelmesi özellikle bütçe dostu seçeneklere yönelen tüketicileri oldukça memnun ediyor. Asus ZenFone, bu segmentin öncülerinden biri olarak gösterilebilir. GFX Bench sitesinde yayınlanan performans testleri, Asus'un iki yeni ZenFone 3 modelini test etmeye başladığını ortaya koyuyor.

Web sitesine bakıldığında Z010DD ve Z012D olarak iki modelin bulunduğu görülüyor. Sadece bunlar bile ZenFone 3 modellerinin gün ışığına çıktığını göstermeye yetiyor. Çünkü ZenFone 2 telefonlar da Z008 ve Z00AD model numaralarına sahipti. Ayrıca Asus'un bu kez ZenFone 2 için kullanılan Intel yongalarından vazgeçip Qualcomm'a geçiş yaptığını görüyoruz.

>> Mozilla'nın kurucusundan reklamsız, para kazandıran web tarayıcısı!

Z012D, 5.5 inç 1080p ekran, Qualcomm Snapdragon 650 işlemci, 3GB RAM, 12 megapiksel arka kamera ve 5 megapiksel ön kamera donanımı ile birlikte üst sınıf model olacak gibi görünüyor. Z010DD ise 5.9 inçlik daha büyük bir ekran ancak 720p gibi daha düşük bir çözünürlüğe sahip. Diğer versiyona göre daha düşük bir kapasite sunan bu cihaz, Snapdragon 615 işlemci ve 3GB RAM gibi özelliklerle donatılmış durumda.

ZenFone 3 modellerinin ne zaman piyasaya sürüleceği ile ilgili henüz hiçbir bilgi yok. Akıllı telefon modellerinin 200 ila 300 dolar aralığında bir fiyat etiketine sahip olması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8532 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Android, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim