Anlık Bildirim

Asus Zenfone Max Pro M1 duyuruldu: 5.000 mAh pil, 6 GB RAM, Snapdragon 636 işlemci

Asus, yeni orta sınıf akıllı telefonunu Asus Zenfone Max Pro M1'i resmi olarak duyurdu. İlk olarak Hindistan'da satışa sunulacak telefon, özellikleri ile oldukça dikkat çekiyor.
Tayvanlı teknoloji şirketi ASUS, ZenFone serisinin yeni telefonunu resmi olarak duyurdu. Bir süredir teknik özellikleri sızıntı haberlerinde yer alan cihazın, ilk olarak Hindistan olmak üzere bir çok ülkede satışa sunulması bekleniyor. Hemen merakla beklenen bu akıllı telefonun teknik detaylarına geçelim.
Asus'un orta sınıf olarak lanse ettiği Asus Zenfone Max Pro M1, 6 GB RAM (3 GB ve 4 GB seçenekleri de var) ve 5.000 mAH kapasitesine sahip pili ile dikkat çekiyor. 12 saate kadar oyun oynama, 199 saat müzik dinleme ve 28 saat internette gezebilme imkanı sunan cihaz bu yönden oldukça tatmin edici görünüyor. İşlemci gücünü sekiz çekirdekli Snapdragon 636'dan alan cihazın, grafik işlemcisinin ise Adreno 509 olduğunu belirtelim.

Asus Zenfone Max Pro M1'den üç farklı varyant

Asus Zenfone Max Pro M1, 18:9 en boy oranına sahip 6 inçlik bir FHD ekranla geliyor. Qualcomm'un TruPallete ve EcoPix teknolojilerine sahip bu ekran, etkileyici bir görsel deneyim yaşamanız için tasarlanmış. Cihazda mükemmel bir ses deneyimi için de güçlü bir ikinci nesil NXP Amplifikatör ve 5-mıknatıslı hoparlör mevcut.
Telefonun arka kısmında 13 Megapiksel + 5 Megapiksel çözünürlüğe sahip çift kamera yer alırken, ön kamerası ise softlight flaş özelliğine sahip ve 5 Megapiksellik çözünürlük sunuyor. Yüz ve parmak izi sensörüne sahip cihazın fiyatlandırması ise şu şekilde olacak:

Asus Zenfone Max Pro M1 fiyatları:

- 3 GB RAM, 32 GB depolama alanı -> 165 dolar
- 4 GB RAM, 64 GB depolama alanı -> 200 dolar
- 6 GB RAM, 64 GB depolama alanı -> 225 dolar
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8317 kez okundu.
21 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, asus ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim