Anlık Bildirim

Asus'un 5.000 mAh pilli ZenFone 3s Max modeli önümüzdeki hafta tanıtılacak

Asus'un yüksek pil kapasitesi arayışında olan tüketicilere hitap eden 5.000 mAh bataryalı ZenFone 3s Max akıllı telefonu 7 Şubat'ta resmiyet kazanacak. Cihazın tüm teknik özellikleri haberimizde...
Geçen sene çok iyi bir performans gösteren Asus, bu ayın başlarında düzenlenen CES 2017 etkinliği sırasında ZenFone AR ve ZenFone 3 Zoom olmak üzere iki yeni cihaz duyurdu. Asus görünüşe göre ZenFone 3s Max adında yeni bir telefon duyurmaya hazırlanıyor.
ZenFone 3s Max'ın özellikleri orta sınıf kategorisine girdiğinden cihazın en önemli pazarlama noktası 5.000 mAh'lik muazzam pili olacak. ASUS, yeni telefon satın alacakların en önemli kriterlerden biri olan yüksek pil kapasitesini bu telefonla karşılamayı hedefliyor. Yeni cihaz uzun süreli kullanım arayan müşterilere hitap edecek.
ZenFone 3s Max, dahili mavi ışık filtreli ve 2.5D kavisli 5.2 inç HD cam ekrana sahip. Cihazdaki 1,5 GHz hızında çalışan 64 bitlik MediaTek MT6750 yonga setine Mali T860 grafik işleme birimi eşlik ediyor. Yani orta sınıf bir cihaz için yeterli bir SoC'la geldiği söylenebilir.

ZenFone 3s Max önümüzdeki hafta tanıtılacak

Akıllı telefon 3GB RAM ve 32GB dahili hafızaya sahip. Ayrıca microSD kart kullanılarak depolama alanını 2 TB'a kadar genişletmek mümkün. 175 gram ağırlığında olan cihaz f/2.0 diyafram açıklığı, çift LED gerçek tonlu flaş ve 52MP süper çözünürlüğe sahip 13MP arka kamerayla donatılmış durumda.
Ön kısımda, 85 derece görüş alanı olan 8MP selfie kamerası bulunuyor. Android 7.0 Nougat'la kutudan çıkan cihaz ZenUI 3.0 çalıştırıyor ve ön yüzde yer alan bir parmak izi tarayıcısına sahip. ZenFone 3s Max'in geçen yıl Temmuz ayında tanıtılan ZenFone 3 Max'in yükseltilmiş versiyonu olacak. Ekran boyutu ve RAM aynı kalırken, pil kapasitesi geliştirilmiş durumda. Telefonun önümüzdeki hafta 7 Şubat'ta Hindistan'da duyurulacağı söyleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim