Anlık Bildirim

Avea ilk 64-bitlik akıllı telefonu InTouch 4'ü duyurdu

Avea ilk 64-bitlik akıllı telefonu InTouch 4'ü duyurdu

InTouch markası altında kendi akıllı telefonlarını pazarlamaya başlayan Avea, InTouch 4 adındaki serinin son üyesini pek çok ilklere imza atarak kısa süre önce resmiyete kavuşturdu.

InTouch 4 akıllı telefonu donanım itibariyle yine giriş seviyesine yönelik olarak hazıranmış. Elde ettiğimiz ilk bilgilere göre 5 inçlik ekranında 720p çözünürlük sunan InTouch 4 modeli gücünü 64-bitlik 4 çekirdekli Snapdragon 410 yongasetinden alıyor. Cortex-A53 çekirdeğini temel alan Snapdragon 410 sınıfına göre InTouch 4'ü ön plana çıkarabilir. Tabi burada cihazın Lollipop güncellemesi alıp almayacağı da önem kazanıyor. Model Avea'nın ilk 64-bitlik akıllı telefonu olacak. 

Arka kısımda 13MP çözünürlüğünde, ön kısmında ise 5MP çözünürlüğünde bir kamera barındıran cihaz ayrıca 4G ağları ile de uyumlu. Bu açıdan da Avea'nın ilk 4G destekli akıllı telefonu olduğunu söyleyebiliriz. Modelde 1GB RAM, 8GB artırılabilir hafıza ve 2000mAh gücünde batarya yer alıyor. İşletim sistemi ise Android 4.4.

Modelin Battery guru pil tasarruf modu ile ihtiyaç anında ekstra kullanım süreleri elde edebiliyorsunuz. InTouch 4 akıllı telefonu 619TL fiyat etiketi ile satışa sunulacak. Tarifeye ek seçenekler ise henüz açıklanmadı. Cihazı alanlara 3 aylık Tivibu Cep Avea hizmeti ücretsiz olarak sağlanacak. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8670 kez okundu.
51 kişi, toplam 60 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
avea
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim