Anlık Bildirim

BAŞARI’dan akılcı telefon KAAN N1 [ADVERTORIAL]

Başarı’nın ilk yerli markası KAAN N1, tasarımı, donanımı ve uygun fiyatı ile göz dolduruyor. 3GB RAM, 5.5 inç ekran, 4.5G desteği, hızlı parmak izi okuyucu ve dahası uygun fiyatla KAAN N1 modelinde.

BAŞARI’dan akılcı telefon KAAN N1 [ADVERTORIAL] Tam Boyutta Gör

1989 yılından bu yana bir çok cep telefonu dünya markasının Türkiye distribütörü olarak, sektör lideri konuma gelmelerinde büyük rol oynayan Başarı’nın ilk yerli markası KAAN N1, 4.5G’yi destekleyen teknolojik donanımı, iddialı performans ve hızı, tasarım şıklığı ve erişilebilir fiyatı ile her kesimden yoğun ilgi görüyor.
Başarı Teknik Servis’in yirmi yılı aşkın yaygın ve güvenilir teknik servis ağı, grup bünyesindeki teknoloji şirketlerinin deneyimli mühendislerinin güncelleme desteği planları KAAN N1’e avantaj sağlıyor.

"Telefonun Akılcısı" sloganı ile KAAN N1, performans ve hız iddiası, tasarımı, teknolojik donanımı ile 7’den 70’e her kesimden tüketicinin ilgisini çeken bir çıkış yaptı. Bir sonraki hedeflerinin üretimi Türkiye’ye kaydırmak olduğunu belirten Başarı Ticaret, yan sanayinin ve istihdamın gelişmesine de katkı sağlamayı hedefliyor.

Sloganı gibi ‘akılcı tercihlerden’ oluşan 4.5G uyumlu (Cat 6) KAAN N1; Android Marshmallow 6.0 sürümü, 8 çekirdek işlemcisi, 2.0 GHz 64 bit hızı, 0.3 saniyede parmak izi tanıma özelliği, 7.3 mm ince ve metal tasarımı, 5.5 inç full HD güçlendirilmiş ekranı, 13 MP arka kamerası, 8MP geniş açı ön kamerası, 32 GB ve 128’e kadar artırılabilir hafızası, 3 GB Ram, 3000 mAh bataryası ile göz dolduruyor. Fiyatı ise bu özellikler için gayet uygun 1099 TL.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim