Anlık Bildirim

Barack Obama’dan Galaxy Note 7′ye gönderme

Miami'deki bir üniversitede katıldığı etkinlikte konuşan ABD Başkanı Barack Obama, verdiği örnekle üstü kapalı şekilde patlamalarla gündeme gelen Galaxy Note 7'ye göndermede bulundu.
Miami’deki Dade Üniversitesi’nde gerçekleştirilen bir organizasyonda kürsüye çıkan ABD Başkanı Barack Obama, konuşmasında son dönemde teknoloji gündemine damga vuran Galaxy Note 7'ye değinmeden geçmedi. Sağlık sigortası alanında önemli yenilikler içeren ve Obamacare adıyla bilinen yasayla ilgili fikirlerini dile getiren Obama, günümüz akıllı telefonları üzerinden verdiği örnekte üstü kapalı şekilde Galaxy Note 7'ye ve Samsung’a göndermede bulundu.
Mobil şirketlerin piyasaya yeni cihaz çıkardıklarında eğer telefonda sorun/hata varsa bunu düzelttiklerini, sürüm güncellemesi yaptıklarını ve yeniden piyasaya sürdüklerini ifade eden Obama, eğer telefon alev alıyorsa piyasadan çekildiğini belirtti. Kullanıcıların yaşanan sorun nedeniyle akıllı telefonları bir kenara bırakarak eski moda bir telefon kullanmadıklarını sözlerine ekleyen ABD başkanı, "Bundan sonra piyasada akıllı telefon olmayacak demezsiniz." şeklinde konuştu.
Obama her ne kadar konuşmasında Samsung’un ve Galaxy Note 7'nin adını açık bir şekilde dile getirmese de salonda gülüşmelere neden olan benzetmede herkes hangi telefondan bahsedildiğini anladı. Bakalım Güney Koreli şirket cephesinden Obama'ya herhangi bir cevap gelecek mi...
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6085 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, obama ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim