Anlık Bildirim

Benchmark skorlarında bu kez Nexus X görünmeye başladı

Google'ın yeni Nexus akıllı telefonunun Motorola tarafından üretileceği ve Shamu kod adını alacağı iddiaları, bu cihazın Moto S olarak pazarlanacağının ortaya çıkmasının ardından rafa kalkmıştı. Ancak bu kez Nexus X adlı yeni bir cihaz ortaya çıktı.

AnTuTu skorlarında görünmeye başlayan Nexus X modelinin aslında Nexus 6 olarak bildiğimiz cihaz olduğu ve Moto S modelini temel alacağı iddia edildi. Bu cihazda 5.9 inçlik 2560x1440 piksel çözünürlükte ekran, 2.7GHz saat hızında çalışan Snapdragon 805 yongaseti, 3GB RAM, 13MP çözünürlükte arka kamera şeklinde özellikler yer alıyor. 

Ancak cihazın aldığı skor 35430 olarak gerçekleşmiş. Snapdragon 800 yongaseti ile neredeyse aynı seviyelere düşen bu skorun nasıl ortaya çıktığı ise bilinmiyor. Final sürümünde bu hatanın giderilmiş olacağı tahmin ediliyor.

Skorlarda ortaya çıkan diğer bir ayrıntı ise işletim sisteminin Android 5.0 olması. Bu da Android L sürümünün nihai versiyonda Android 5.0 Lemon Meringue Pie olarak adlandırılması ihtimalini güçlendiriyor. Nexus X cihazının yıl sonuna doğru piyasada olması bekleniyor.  
Benchmark skorlarında bu kez Nexus X görünmeye başladı

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
815 kez okundu.
18 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
google
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim