Anlık Bildirim

Beyaz renkli Galaxy W modeli arka kapak resmiyle ortaya çıktı


Samsung'un yenilenen model isimlendirme formatı sonrası tanıttığı 4 yeni Galaxy modelini sizlere buradan duyurmuştuk. Bu modeller arasında bulunan ve Samsung Galaxy W adıyla piyasaya çıkacak olan modelin beyaz renkli versiyonuna ait bir fotoğraf internette paylaşıldı.

Model ismindeki W harfi tasarım ile performansı birleştiren yüksek kaliteli ürünlere işaret ediyor. Galaxy W modeli 1.4GHz hızında tek çekirdek işlemci, 3.7 inç 800 x 480 WVGA dokunmatik ekran, HSDPA 14.4 Mbps iletişim desteği, 5 megapiksel kamera, Android 2.3 işletim sistemi ve 1500mAh batarya özelliklerine sahip.

Vietnamlı Mai Nguyen sitesinin internette paylaştığı fotoğraflar beyaz renk seçeneği olduğu anlaşılan Galaxy W modeline ait. Modelin arka kasası kayma yapmayacak şekilde kaplanmış. Kameranın yanında bir flaş, alt kısımda bir hoparlör, mikrofon, sağ tarafında açma kapama, son tarafında ses tuşları üst kısımda ise 3.5mm jak ve mini USB portu göze çarpıyor. 

Bunu haricinde ekstra bir genişleme yuvası bulunmuyor. Cihaz sadece beyaz renkte mi yoksa farklı renk seçenekleriyle mi sunulacak bilinmiyor. Ürün bu hafta başlayacak elektronik ürünler fuarı IFA 2011'de de boy gösterecek.
Beyaz renkli Galaxy W modeli arka kapak resmiyle ortaya çıktı
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim