Anlık Bildirim

BlackBerry Aurora tanıtıldı

BlackBerry’nin isim hakkını TCL firmasına devretmesinin ardından yeni telefonlar birbiri ardına gelmeye başladı. Şimdi sırada BlackBerry Aurora akıllı telefonu var.

Akıllı telefon pazarında rekabet gücünü kaybettikten sonra donanım üretiminden tamamen çekilen BlackBerry, bir ara modellerin üretimini yaptırsa da daha sonra isim hakkını tamamen Çinli TCL firmasına devretmişti. MWC 2017 fuarında ilk BlackBerry telefonunu tanıtan TCL, hemen ardından ikinci modeli de resmiyete kavuşturdu.

Yaygın kitlelere hitap edecek

BlackBerry Aurora ismini taşıyan yeni akıllı telefon donanımı açısından giriş seviyesine hitap ediyor. Sınıfında farklılaşma adına daha büyük RAM kapasitesi ve elbette güvenliği sağlayan BlackBerry DTEK yazılımları modelde yerini almış.

5.5 inçlik 720p çözünürlüğünde bir ekrana sahip olan akıllı telefon 4 adet Cortex-A53 çekirdekli Snapdragon 425 yonga setinden gücünü alıyor. 4GB RAM ve 32GB depolama kapasitesi ile desteklenen modelde Android 7.0 işletim sistemi yer alıyor.

Modelin arka kısmında 13MP çözünürlüğünde bir kamera ve ön kısmında da 8MP çözünürlüğünde bir kamera bulunuyor. 3000mAh kapasiteli bataryanın yanında çift SIM barındıran ilk BlackBerry telefonu olarak dikkat çekiyor.

BlackBerry Aurora modelinin fiyatı 260$ civarında. Ön siparişler Endonezya’da başlamış durumda. İlerleyen günlerde yaygın satışa açılması bekleniyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5162 kez okundu.
22 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
blackberry, blackberry aurora ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim