Anlık Bildirim

Christian Dior'dan 3900 Euro'ya Android işletim sistemli telefon: Dior Phone Touch

Dünyaca ünlü Fransız moda evi Christian Dior, Dior Phone Touch olarak isimlendirdiği modelini tanıtarak akıllı telefon pazarına ''Merhaba'' dedi.
El işçiliğiyle üretilen Dior Phone Touch, 103.1 mm uzunluğunda, 50.3 mm genişliğinde, 12.8 mm kalınlığında ve 137 gram ağırlığında köşeli tasarımıyla dikkatleri üzerinde topluyor. Üzerinde çizilmeye dayanıklı safir kristal, çelik, altın, elmas ve inci gibi materyallerin kullanıldığı akıllı telefonda, mobil işletim sistemi olarak Google'ın Android'inden yana tercih yapılmış.
3G ağıyla uyumlu çalışabilen Dior Phone Touch'da, 3.2-inç boyutunda ve 480 x 854 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekrana ve 5 megapiksel çözünürlüğünde fotoğraflar çekebilen kameraya yer verildiğini görüyoruz. Wi-Fi, GPS ve Bluetooth 2.1 bağlantılarına ev sahipliği yapan Dior Phone Touch'ın bataryası ise 900 mAh. Firma tarafından belirtilene göre batarya, 3 saat 45 dakikaya varan konuşma, 12 güne varan bekleme süresi sağlıyor.
Haberimizin sonuna gelirken Dolby Mobile teknolojisine destek veren Dior Phone Touch'ın en merak edilen yanına değinelim, yani fiyatına... Akıllı telefon için 3900 Euro fiyat belirlenmiş. Ancak cüzdanınızda 3900 Euro'nun bulunması tek başına yeterli değil, elinizi biraz çabuk tutmanız gerekiyor. Zira telefondan dünya üzerinde sadece 99 tane üretilmiş.
Christian Dior'dan 3900 Euro'ya Android işletim sistemli telefon: Dior Phone Touch
Christian Dior'dan 3900 Euro'ya Android işletim sistemli telefon: Dior Phone Touch
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6138 kez okundu.
14 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
wi-fi, bluetooth ve
3 etiket daha Android 3g gps
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim