Anlık Bildirim

Çift kamera sadece Samsung Galaxy S9 Plus modelinde olabilir

Galaxy S9 serisinde çift kamera olacağı iddialarının aksine sadece Plus versiyonunda söz konusu olduğu iddiaları gündeme geldi. Plus versiyonu böylece daha avantajlı olacak.

Samsung’un yeni amiral gemi modeli Galaxy S9 ile ilgili iddialar artmaya başladı. İlk görsellerin sızdırılmasının ardından seride önemli bir ayrım yapılacağı iddia ediliyor. Ayrım arka kamera ile ilgili.

Plus daha avantajlı

Aslında bu ayrımı son dönem iPhone modellerinde de görmeye başlamıştık. Apple orijinal versiyona tek kamera kombinasyonu entegre ederken Plus versiyonunda çift kamera kullanıyor. Galaxy S9 serisinde de bu görülebilir.

Sektörden gelen bilgilere göre Galaxy S9 modelinde tek kamera yer alırken daha büyük Galaxy S9 Plus modelinde ise çift kamera kombinasyonuna yer veriliyor. Böylece Galaxy S9 sadece boyut ve batarya olarak değil kamera olarak da orijinalinden farklılaşmış olacak.

Galaxy S9 modelinin beklenen özellikleri 5.8 inçlik 2960x1440 piksel çözünürlükte ekran, 4GB RAM, 64GB kapasite, 3000mAh kapasiteli batarya ve Snapdragon 845 yonga seti şeklinde sıralanıyor.

Galaxy S9 Plus ise kendisini biraz daha önce çıkaracak zira çift kamera yanında 3500mAh kapasiteli batarya, 4GB/6GB RAM ve 64GB/128GB depolama kapasitesi sunulacak. Bu bakımdan fiyat anlamında Galaxy S8 Plus modelinden biraz daha yüksek olması bekleniyor.

Samsung genelde yakın ortaklarına ve basın mensupların CES fuarlarında kapalı bir tanıtım yapıyor. CES 2018 fuarında da Galaxy S9 serisinin ilk prototiplerinin gösterileceği ifade ediliyor. Asıl tanıtım ise MWC 2018 fuarında gerçekleşecek. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim