Anlık Bildirim

Çinli LeTV bir milyon satış rakamını en hızlı aşan yeni akıllı telefon üreticisi ünvanını aldı

Akıllı telefon pazarında köklü ve on milyonlarca ürün satan devler olsa da,pazara girdikleri dönem itibariyle rekor kırmaları söz konusu değildi. Ancak günümüzde çiçeği burnunda Çinli akıllı telefon üreticileri rekor üstüne rekor kırıyor. 

Saniyede, dakikada veya saatte en hızlı akıllı telefon satışı rekorlarının yanında şimdi de en hızlı bir milyon satış rakamını aşan yeni akıllı telefon üreticisi ünvanı ortaya çıktı. Bunu son elde eden ise Çinli LeTV oldu.

Mart ayında akıllı telefon pazarına adım atan LeTV; One, One Pro ve LeMax adında üç modelden oluşan serisini Çin'de piyasaya sürmüş. Seri sadece 3 ayda bir milyon satış barajını aşmayı başardı.

Daha önce Xiaomi ilk yılında 400 bin akıllı telefon, Meizu ise ilk yılında 600 bin telefon satmıştı. iPhone ise ilk çeyrek döneminde 270 bin rakamına ulaşabilmişti. Bu bakımdan LeTV en hızlı bir milyon barajını aşan yeni akıllı telefon üreticisi oldu.

LeTV firması Çin'de çevrimiçi film ve dizi akışları sunan büyük bir firma. Tanınmış olduğu için de Çin'in her bölgesinde mağazalar aracılığıyla ve çevrimiçi olarak telefonları kapış kapış gidiyor diyebiliriz. 

Elbette serinin donanım özellikleri de ön plana çıkmayı başardı. İlk USB Type-C kullanan akıllı telefonlar olan LeTV serisinde iki model 2K ekran, 4GB RAM, Snapdragon 810 yongaseti, arka kamerada OIS desteği, Ultrapiksel ön kamera, özel ses yongası taşıyordu. Diğer model ise Full HD ekran, Helio X10 işlemci, 3GB RAM, OIS destekli arka kamera gibi özelliklere sahipti. Serinin fiyatı 270$-450$ arasında değişiyordu.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4486 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
lemax, letv
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim