Anlık Bildirim

Çinli UMeox, 5.6mm kalınlık ile tüm zamanların en ince modelini üretiyor

Çinli UMeox, 5.6mm kalınlık ile tüm zamanların en ince modelini üretiyor

Amiral gemi modellerin sunduğu önemli donanım özelliklerinin yanında artık kalınlık seviyesi de önemli bir kriter haline geldi. Çinli üreticiler başta olmak üzere pek çok akıllı telefon devi bir incelik yarışına girmiş durumda. Son gelen bilgiler 6.2mm seviyesinin altına inileceğini gösterirken, Çinli bir üretici tüm zamanların rekorunu kırabilir.

Çinli bir üretici olan UMeox'dan gelen bilgilere göre, firma sadece 5.6mm kalınlığa sahip olacak bir model üzerinde çalışıyor. UMeox X5 şeklinde adlandırılacak modelin 4 inçlik diagonal bir ekrana sahip olacağı da ifade ediliyor. UMeox X5 modelinin uluslararası pazara sunulma planları da mevcut. Ancak çıkış tarihi ve fiyat konusunda bir bilgi verilmemiş.

Bugüne kadar 6mm seviyesinin altına inememiş akıllı telefon pazarı için gelinen nokta bir devrim niteliğinde olabilir. Çinli bir firmanın bunu başaracak olması da ülkenin yükselen teknoloji değerinin bir göstergesi olacak. 5.6mm kalınlığa sahip bir kasa içerisine ne tür donanımların sığdırılacağı da merak konusu. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim