Anlık Bildirim

Çinlilerin en güçlü akıllı telefonu Xiaomi M1 paramparça edildi

Resmi lansmanı geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Xiaomi M1 parçalarına ayrıldı. Çinlilerin en güçlü akıllı telefonu olarak lanse edilen Xiaomi M1, sahip olduğu güçlü donanım özellikleri ve benzerleri ile mukayese edildiğinde düşük fiyatı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.
Qualcomm'un 1.5GHz'de çalışan çift çekirdekli Snapdragon MSM8260 işlemcisinden güç alıyor ve Adreno 220 grafik birimi ile gelen telefona 1GB RAM ve 4GB ROM eşlik ediyor. 125mm x 63mm x 11.9mm boyutlarında ve 149 gram ağırlığında olan telefon 4-inç ekrana sahip.
Sharp tarafından üretilen panelin kullanıldığı 480 x 854 piksel çözünürlüğündeki ekranın yanı sıra Android 2.3.5 işletim sistemiyle gelecek olan telefona kullanıcı arayüzü olarak son dönemde popülaritesi artan uygulamalardan MIUI grafik arabirimi entegre olarak sunuluyor.
1400 ya da 1500 mAh kapasiteli pil ile gelen pek çok telefondan farklı olarak 1930 mAh kapasiteli pil ile iddiasını güçlendiren Xiaomi M1 için şirketin patronu "Laboratuvarımızda gerçek hayatta iki yıla denk gelen dayanıklılık testleri gerçekleştirdik işte bu nedenle Shenzen'de telefon üretimi yapan diğer firmalara nazaran lansmanı gerçekleştirmemiz bu kadar zaman aldı" dedi.
Ön-siparişleri  bugün - başlayan telefonun Ekim ayı ile birlikte dağıtıma sunulması beklenirken, fiyatı ise 310 dolar seviyesinde olacak ve ayrıca 1.2GHz'de çalışan daha düşük maliyetli alternatif bir versiyonu da sunulacak. Güçlü donanım özellikleriyle öne çıkan Xiaomi M1'in parça parça edildiği çalışmanın görüntülerine altta yer alan galeriden ulaşabilirsiniz. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
105807 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
cep telefonu, akıllı telefon ve Android
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim