Anlık Bildirim

Cyanogen : Samsung artan rekabet içerisinde kıyıma uğrayabilir

Cyanogen : Samsung artan rekabet içerisinde kıyıma uğrayabilir

Köklü firmaların zaman zaman birbirine yönelik yaptıkları eleştiri ve öngörüleri okuyoruz. Ancak son zamanlarda yeni girişimler de bu furyaya katılmaya başladı. Henüz ticari faaliyetlere başlayan Cyanogen, Samsung hakkında bir öngörüde bulundu.
Firmanın patronu Kirt McMaster, önümüzdeki beş yıl içerisinde akıllı telefon pazarında Samsung'un aynı Nokia gibi adeta kıyıma uğrayacağını belirtti. Xiaomi gibi yerel firmaların sürekli Samsung'un pazar payından yediğini ve özellikle alt seviye pazarda nasıl rekabet edeceğini belirleyemezse sonunun hiç de iyi olmayacağını sözlerine ekledi.
Konuşmasında yerel girişimlerin gerekli başarıyı yakaladığı takdirde önemli firmalar haline geldiklerini ifade eden McMaster, sonrasında da pazarın dev isimlerinin paylarından ufak ufak ısırmaya başladıklarını dile getirdi. McMaster'a göre Apple'ın da alt seviye pazar için tedbir alması gerekiyor ve gelecekte işler istediği gibi gitmeyebilir.
Cyanogen büyümekte olan bu yeni yerel girişimlerin kendisi için önemli olduğunu ve bu girişimlerin büyümesinde de kendisinin önemli bir rolü olduğunu düşünüyor. Bütçe dostu donanımlara yetecek kapasitede Android tabanlı yazılımlar hazırlayan Cyanogen, Spotify gibi farklı yazılımları da entegre ederek daha yoğun bir tecrübe yaşatıyor.
McMaster ayrıca Microsoft tarafından büyük bir yatırım alacağına dair iddialara da cevap verdi ve projenin büyük bir parçası olmadıkları sürece hiçbir firmadan yatırım almayacaklarını ve bununla ilgili de bir basın duyurusu yapacaklarını vurguladı.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3830 kez okundu.
21 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, cyanogen
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim