Anlık Bildirim

Cyanogen ikinci ortağını Hindistan'dan buldu

Cyanogen ikinci ortağını Hindistan'dan buldu

Ticari bir şirket haline dönüştükten sonra ilk resmi ortaklığını OnePlus ile yapan ve OnePlus One modelinde varsayılan işletim sistemi olarak gelen Cyanogen, şimdi Hindistan'a uzanıyor. Firma, Hindistan'ın en büyük üreticilerinden Micromax ile yeni bir ortaklığa imza attığını duyurdu. 

Ortaklığın ilk meyvesi ise Micromax Canvas 5 olacak. Modelde Android 4.4.4 işletim sistemi üzerine inşa edilen CyanogenMod 11 özelleştirilmiş ROM'u önyüklü olarak gelecek. 

5 inçlik Full HD bir ekrana sahip olan Canvas 5, MediaTek'in 64-bitlik 8 adet Cortex-A53 çekirdekli MT67xx numaralı bir işlemcisinden gücünü alacak. Modelde 2GB RAM, 16GB depolama kapasitesi, alüminyum kasa, 18MP çözünürlükte arka kamera, 5MP çözünürlükte ön kamera şeklinde özellikler sunacak. Modelin 360$ fiyat etiketine sahip olacağı belirtiliyor. 

OnePlus One modelinde CyanogenMod sürümünün bazı sıkıntılara neden olduğu ve firmanın stok Android işletim sistemine sahip versiyonları da piyasaya sürdüğü gündeme gelmişti. Micromax ve Cyanogen'in bu problemleri aşıp aşmayacağı merak konusu. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim