Anlık Bildirim

DeWalt'tan şantiyelere yönelik çelik gibi sağlam telefon

Güçlü inşaat malzemeleriyle bilinen DeWalt, şantiye gibi ağır iş koşullarına dayanıklı, yüksek ve düşük sıcaklıklara meydan okuyan bir Android telefon çıkarıyor.
Elektrikli aletler ve inşaat malzemeleri yapmakla yetinmeyen DeWalt kendi akıllı telefonunu çıkarmaya hazırlanıyor. İki metre yükseklikten betona düşmeye dayanıklı olan DeWalt MD501'in -20 dereceye kadar düşük ve 60 dereceye kadar yüksek sıcaklıklara da meydan okuyabilecek derecede sağlam olduğu iddia ediliyor.
Telefonun IP68 dereceli gövdesi sürekli olarak kum, çamur ve su içinde kullanılabilmesini sağlayacak şekilde su geçirmez ve toza dayanıklı olarak inşa edilmiş durumda. MD501 sağlam dış formunun haricinde pek de yeterli sayılamayacak iç donanımıyla orta sınıf bir akıllı telefon profili çiziyor. Cihazın kasasının altında dört çekirdekli 1.3GHz saat hızında çalışan MediaTek MT6735 işlemcinin yanı sıra 2GB RAM yatıyor. QI kablosuz şarj yeteneğine sahip telefonun diğer özellikleri arasında Gorilla Glass 3 ile güçlendirilmiş 720p çözünürlükte 5 inç HD ekran, 3020 mAh pil, 16GB genişletilebilir dahili depolama alanı ve 13 megapiksel kamera yer alıyor.
Kullanıcıların hem iş hem de kişisel hatlarını kullanabilmesini sağlayan çift micro SIM kart yuvası sunan MD501'in ne zaman piyasaya sürüleceği ve nasıl bir fiyat etiketine sahip olacağ henüz bilinmiyor. Ancak cihazın 545 dolar gibi bir fiyatla piyasaya sürülmesi bekleniyor. Şu an için daha fazla bilgi sahibi olmak isteyenler şirketin web sitesinde yer alan e-posta listesine kayıt olabilirler. Öte yandan DeWalt cep telefonu sektörüne giriş yapan iş inşaat malzemeleri tedarikçisi değil. Caterpillar'ın S60 olarak lanse edilen termal kameralı akıllı telefonunun da gelecek ay piyasaya sürülmesi bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8864 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, sağlam ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim