Anlık Bildirim

Diğer Galaxy Alpha versiyonu da detaylandı

Diğer Galaxy Alpha versiyonu da detaylandı

Samsung'un yeni bir tasarım akımını başlattığı Galaxy Alpha modeli sonrasında üç farklı versiyonun daha yolda olduğu ortaya çıkmış ve SM-A5000 model numaralı versiyonun benchmark skorları sızdırılmıştı. Şimdi de SM-A3000 versiyonu sızdı.

Galaxy Alpha'nın aksine sonraki üç versiyon donanım olarak orta alt seviyeye kadar iniyor. Açılamayan arka kapak ile dikkat çeken bu modellerde bu kez tamamen alüminyum alaşımlı gövdeye yer veriliyor.

SM-A3000 modeli gönürüşe göre serinin en alt modeli olacak. 4.8 inçlik ekranında 960x540 piksel çözünürlük sunan modele 4 Cortex-A53 çekirdekli 64-bitlik Snapdragon 410 yongaseti gücünü veriyor. Cihazda 1GB RAM, 5GB depolama kapasitesi, 7MP çözünürlükte arka kamera, 4.7MP çözünürlükte ön kamera, Full HD video kaydı, Android 4.4.4 işletim sistemi şeklinde diğer özellikler mevcut.

Samung'un orta seviye akıllı telefonlar için metal alaşımın farklılaşma unsuru olarak kullanmak istediği belirtilirken, üç yeni versiyonun Kasım ayından sonra belirli periyotlarla satışa sunulması bekleniyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim