Anlık Bildirim

Ekrana gömülü ön kameraya sahip Lenovo Z5s, 6 Aralık'ta geliyor

Lenovo merakla beklenen yeni akıllı telefonunu ne zaman tanıtacağını resmen açıkladı. Ekranında ön kamera deliği olan Lenovo Z5s, 6 Aralık tarihinde sahneye çıkacak.
Samsung kısa süre önce, Infinity-O ekranlı Galaxy A8s'i 10 Aralık tarihinde tanıtacağını açıkladı. Huawei ise benzer bir ekran tasarımı ile gelecek Nova 4'ü 17 Aralık'ta lanse edecek. Bu iki şirketten erken davranan Lenovo, ekrana gömülü ön kameraya sahip Lenovo Z5s'i 6 Aralık’ta sahneye çıkaracağını duyurdu.
Lenovo Z5s, şirketin Z serisi akıllı telefonlarının en yeni üyesi olacak. Çinli teknoloji devi geçen ay yüzde 95 ekran-gövde oranına sahip Lenovo Z5 Pro'yu piyasaya sürmüştü. Lenovo Z5s ise kısa süre önce TENAA'da ortaya çıktı. Böylece cihazın bazı teknik özelliklerini de öğrenmiş olduk.

Lenovo Z5s'in bazı özellikleri belli oldu

Akıllı telefon Full HD+ çözünürlükte 6.3 inçlik bir ekrana sahip olacak. Bununla birlikte Qualcomm'un Snapdragon 675 yonga seti ile güçlendirileceği söyleniyor. Lenovo Z5s'in arka kısmında dikey olarak konumlandırılmış üçlü kamera sistemi ve parmak izi sensörü yer alacak. Ayrıca 3.210 mAh'lik bir pille donatılacağını da belirtelim.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim