Anlık Bildirim

Elephone en güçlü Windows 10 telefonuna imza atmaya hazırlanıyor

Daha önce 5000mAh üzerindeki güçlü bataryaları ile tanıdığımız Çinli akıllı telefon üreticisi Elephone, önümüzdeki dönemde Windows 10 platformuna da hızlı bir giriş yapmayı planlıyor. 

Çin'deki bir fuarda planlarını duyuran Elephone, muhtemelen yaz sonuna denk gelecek şekilde bir Windows 10 akıllı telefon hazırlığı yapıyor. Bu telefonda 2K ekran, Intel işlemci, 4GB RAM, parmak izi okuyucu ve 20.7MP çözünürlüğünde kamera yer alacak. 

An itibariyle Windows Phone platformunda böyle bir akıllı telefon mevcut değil. Elephone elini çabuk tutarsa Windows 10 tarafındaki en güçlü model ünvanını alabilir. Tabii aynı dönemde Microsoft da muhtemelen benzer özelliklere sahip Lumia amiral gemi modelini tanıtacak. 

Ancak Elephone hangi özellikleri Windows 10 tarafına aktaracak tam olarak belli değil zira firma Android 5.0 ve Windows 10 olmak üzere iki versiyon piyasaya sürecek. Intel işlemci olması nedeniyle Android tarafında Snapdragon 810 yongasetine yer verilebilir. 

Intel akıllı telefonlar için hem Bay Trail hem de ARM tabanlı Atom x3 yongasetini hazırlıyor ve bu yongaseti 2K ekrana hitap edecek tarzda değil. Bu durumda Elephone'un telefon için Intel ile Atom x5 yongaseti konusunda bir ortaklık yapabileceği akla geliyor. 

Elephone'un yeni modelini ne zaman tanıtacağı bilinmiyor ancak Windows 10 versiyonu yüksek ihtimal yaz ayları sonlarında piyasaya çıkacak. Android versiyonu ise önümüzdeki aylarda tanıtılabilir. Bu model ile birlikte Elephone markasının geniş kitlelere kendisini tanıtacağı tahmin ediliyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim