Anlık Bildirim

Fenerbahçe SK'nın resmi mobil uygulaması yayınlandı

Fenerbahçe SK'nın resmi mobil uygulaması yayınlandı
 
Son dönemlerde sporların en çok takip edildiği mecralardan birisi hiç kuşkusuz sosyal medya ağları ve akıllı telefonlar. İlk olarak dünya çapında bir çok taraftarı olan Real Madrid, Barcelona gibi dünya devi kulüpler akıllı telefonlar için uygulamalarını yayınlayarak taraftarlarıyla farklı bir iletişim içerisine girdiler. Ülkemizde ise daha önce Bursaspor benzer bir girişimde bulunmuştu, bu kez ise Fenerbahçe mobil uygulamasını yayınlayarak bu yarışa dahil oldu.

Bugün resmi uygulaması yayınlanan kulüp bu uygulama ile birlikte taraftarlarına ; takım hakkındaki özel haberler, sosyal medya içeriklerinin takip edilmesi, özel fotoğraf ve videolar, istatistikler ve maç fikstürü gibi bilgileri tek bir pakette sunmayı amaçlıyor. Yaklaşık 30 dil desteği bulunan uygulamada ayrıca her taraftara ayrı bir profil verilerek bir çeşit sosyal ağ yapılanmasına da gidilmiş.

iOS ve Android platformları için yayınlanan uygulamayı aşağıda yer alan bağlantılara tıklayarak indirebilirsiniz.

https://itunes.apple.com/us/app/fenerbahce-sk/id1042281905,https://play.google.com/store/apps/details?id=org.fenerbahce.taraftar Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim