Anlık Bildirim

Fujitsu gelecek hafta 4 çekirdekli modelini tanıtmaya hazırlanıyor

Gelecek hafta başlayacak Mobil Dünya Kongresi - MWC 2012 fuarında 4 çekirdekli NVIDIA Tegra 3 platformunu kullanan akıllı telefonların gövde gösterisine şahit olacağız.
ASUS Padfone ve HTC One X modelleri fuarda tanıtılması ihtimali yüksek olan iki model. Huawei ve Samsung ise kendi ürettiği 4 çekirdekli işlemciye sahip akıllı telefonlarını satışa sunma hazırlığında. Ayrıca Japon Fujitsu firması da Tegra 3 ile bu rekabete katılmaya hazırlanıyor.
Fujitsu'nun Arrow serisine dahil olacağı düşünülen model için hazırladığı örnek ürün sayfasında 1.5GHz hızında çalışan 4 çekirdekli NVIDIA Tegra 3 yongada sisteminin ve 12 çekirdekli GPU'nun kullanılacağı belirtiliyor. Modelin kesin bir adı belirtilmemiş ancak 4.6 inç ekran ve 13.1 MP kamera ile yılın en iyi modellerinden birisi olmaya aday.
Suya ve toza dayanıklılık ve parmak izi tarama fonksiyonu cihazı daha güvenli bir hale getiriyor. İşletim sistemi olarak ise Android 4.0 Ice Cream Sandwich sürümü kullanılıyor.
CES 2012 fuarında ilk kez ortaya çıkan bu model ziyaretçilerin incelemesine sunulmamış sadece işlemcisi ve kamerası hakkında bilgi elde edilebilmişti. Fujitsu'nun fuar sonrasında modeli satışa sunacağı tahmin ediliyor.  
Fujitsu'nun Avrupa pazarına açılma planları kısa süre önce ortaya çıkmıştı. Bu 4 çekirdekli model, firmanın Avrupa pazarına iddialı bir giriş yapmasını sağlayacaktır.
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3083 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
fujitsu
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim