Anlık Bildirim

Galaxy A serisinin Kasım ayında satışa çıkacağı iddia edildi

Galaxy A serisinin Kasım ayında satışa çıkacağı iddia edildi

Son günlerde Samsung'un yeni Galaxy A akıllı telefon serisi ile ilgili fazla sayıda sızıntı gündeme gelmeye başladı. Galaxy Alpha tasarımını premium hissi veren kasa malzemeleri ile birleştirmeyi hedefleyen Galaxy A serisinin son sızıntısı çıkış tarihi ile ilgili. 

Gelen bilgiler serinin daha çok Çin ve Asya pazarını hedeflediği yönünde. Seride ilk piyasaya çıkacak model Galaxy A5 olacak. 5 inçlik Super AMOLED HD ekran, Snapdragon 400/410 yongaseti, 13MP çözünürlükte arka kamera, 5MP çözünürlükte ön kamera, 16GB depolama kapasitesi, Android 4.4 işletim sistemi ve 2330mAh gücünde batarya şeklinde özelliklere sahip olan Galaxy A5, Kasım ayı itibariyle Çin pazarında satışa sunulacak. Fiyat aralığının ise 400$-450$ olacağı belirtiliyor. 

Seride daha sonra Galaxy A3 ve Galaxy A7 modelleri satışa çıkacak. Galaxy A3 modelinde 4.7 inçlik 540x960 piksel çözünürlükte Super AMOLED ekran, Snapdragon 410 yongaseti, 1GB RAM, 16GB depolama kapasitesi şeklinde özellikler olması bekleniyor. 

Serinin amiral gemisi ise Galaxy A7 olacak. 5.5 inçlik Super AMOLED Full HD ekrana sahip olan Galaxy A7 muhtemelen metal alaşıma sahip tek cihaz olacak. Diğer iki modelin metal soğukluğu veren porselen veya benzeri bir alaşımdan imal edileceği dile getiriliyor. Gelecek ay itibariyle satışa çıkacağı için serinin en geç bu ay sonuna kadar lanse edileceği tahmin ediliyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1372 kez okundu.
14 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
samsung galaxy a7, Samsung ve galaxy a5
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim