Anlık Bildirim

Galaxy A5 Rusya'da satışa çıkıyor

Galaxy A5 Rusya'da satışa çıkıyor

Samsung'un tamamen metal kasalı akıllı telefon serisi Galaxy A, tasarım açısından övgüler alsa da üretim konusunda yaşanan sıkıntılar nedeniyle halen yaygın kullanıma sunulmuş değil. Serideki Galaxy A5 modeli iki hafta önce Çin'de satışa sunulduktan sonra şimdi de Rusya tarafından Avrupa'ya giriş yapıyor. 

Galaxy Alpha ve Galaxy Note 4 modellerindeki tasarım çizgisini taşıyan Galaxy A5 daha çok orta seviyeye hitap eden bir donanıma sahip. 

Galaxy A5 modelinde ise 5 inçlik Super AMOLED HD ekran bizi karşılarken, 1.2GHz saat hızında çalışan 4 çekirdekli 64-bitlik Snapdragon 410 yongaseti gerekli gücü sağlıyor. Modelin arka kısmında 13MP çözünürlükte, ön kısmında ise 5MP çözünürlükte kamera mevcut.

2300mAh gücünde bir batarya bulunduran cihazda 2GB RAM ve 16GB artırılabilir hafıza kullanıldığını görüyoruz. Yine 3G ve LTE Cat 4. altyapılarına destek mevcut. Android 4.4 işletim sistemi yanında Ultra Power Saving Mode özelliği de unutulmamış. Lollipop güncellemesi alırsa modelin performansı da artış gösterecektir. 

Galaxy A5 incelik konusunda sınıfının en iyilerinden birisi ve ayrıca firmanın da en incesi. Modelin kasa kalınlığı 6.7mm olarak belirlenirken ağırlığı da 123gr civarında. Rusya'da model 440$ civarında bir fiyat etiketine sahip. Ancak modelin Avrupa ülkelerine geldiğinde 250-300 Avro civarında konumlanacağı tahmin ediliyor. 

Galaxy A5'in önündeki tek engel şu an için üretim problemleri gibi görünüyor. Zira Avrupa ülkelerinde en erken gelecek yıl başlarında Galaxy A3 ile birlikte piyasada olması bekleniyor. Ülkemiz konusunda da şimdilik herhangi bir bilgi yok.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1564 kez okundu.
18 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy a5
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim