Anlık Bildirim

Galaxy A5 basın görselleri de sızdırıldı

Samsung'un yeni akıllı telefon serisi Galaxy A'nın kısa süre içerisinde piyasaya çıkacağına dair pek çok işaret gündemi meşgul etmeye başladı. Şimdi sıra cihazların basın görsellerine geldi.

Basın görseli internete sızan ilk cihaz Galaxy A5 oldu. Daha önce de belirtildiği gibi Galaxy A serisinin Galaxy Alpha modelinden tasarım anlamında pek çok şey miras aldığı görsellerden anlaşılıyor. Ayrıca modelde premium his uyandıracak metal veya porselen alaşımlı kasa kullanılacağı da gelen bilgiler arasında. 

Modelin donanımına gelince 5 inçlik 720p çözünürlükte Super AMOLED ekran, Snapdragon 400/410 yongaseti, 2GB RAM, 16GB artırılabilir hafıza, 2300mAh gücünde batarya, 6.7mm kalınlık, Android 4.4.4 KitKat işletim sistemi şeklinde özellikleri saymak mümkün. Cihaz sınıfındaki en ince akıllı telefonlardan birisi olacak. 

Samsung'un Galaxy A5 modelini 400$ civarında bir fiyat etiketi ile pazara sunacağı belirtiliyor. Seride A3 ve A7 olarak iki model daha olacak. Bunlar da 350$ ve 500$ şeklinde fiyatlandırmaya sahip olacak.  
Galaxy A5 basın görselleri de sızdırıldı

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1101 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
galaxy a5, Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim