Anlık Bildirim

Galaxy A5 modeli için Lollipop güncellemesi başladı

Galaxy A5 modeli için Lollipop güncellemesi başladı
 
Kısa bir süre önce Galaxy A7 modeli için Lollipop güncellemesinin başladığını bu bağlantıda sizlerle paylaşmıştık. Aradan geçen sürenin ardından bu kez müjdeli haber Galaxy A5 modeli için geldi. Daha önce A5 ve A7 için güncellemenin Haziran ayında yayınlanacağını belirten şirket iki model içinde güncellemeyi başlatarak sözünü tutmuş oldu.
İlk olarak Polonya'da başlayan güncellemenin kısa bir süre içinde global anlamda indirilmeye hazır olması bekleniyor. Güncelleme sonrasında cihaz Android 5.0.2 sürümüne kavuşurken Lollipop ile birlikte gelen Materyal tasarım anlayışı, kilit ekranında bildirim görüntüleme, yeni bildirim ekranı gibi yenilikler de cihaza ekleniyor.
Bunun dışında güncelleme Galaxy A7 modelinde de olduğu gibi performans, kararlılık ve batarya ömründe iyileştirmeler vadediyor. 911 MB boyutundaki güncelleme Kies ve OTA üzerinden yüklenebilirken meraklı kullanıcılar Odin yazılımı ile yeni yazılımı kurarak Android 5.0.2 sürüme geçebilirler. Galaxy A5 modeli için yeni yazılıma buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz, ancak bu kurulumun kişinin sorumluluğunda olduğunu ve cihazınızı garanti dışı bırakabileceğini hatırlatalım.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
36144 kez okundu.
14 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
galaxy a5, lollipop
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim