Anlık Bildirim

Galaxy A9 Pro benchmark testlerinde görüldü

Samsung'un orta segmentte premium hissiyatı yaratmayı amaçlayan A serisine yeni bir üye daha katılıyor. Galaxy A9 Pro adıyla gelecek model 4 GB sistem belleğine sahip olacak.
Galaxy A9 Pro benchmark testlerinde görüldü
 
Samsung'un Galaxy A serisiyle ortaya başarılı bir iş koyduğunu söyleyebiliriz. Akıllı telefonlar her ne kadar orta seviyeye göre biraz yüksek fiyata sahip olsa da tasarım ve malzeme kalitesi konusunda kendini göstermeyi başarıyor. Son olarak seriye Galaxy A9 (2016) modelini ekleyen üretici şimdi de bu modelin ağabeyi A9 Pro için çalışmalar yürütüyor.

Galaxy A9 Pro'nun kısa bir süre önce GFXBench testinde ortaya çıkması da akıllı telefon hakkında daha fazla bilgi sahibi olmamızı sağladı. Bilgi sayfasına bakılırsa modelde 5.5" boyutunda Full HD ekran, Snapdragon 652 çipset, 4 GB sistem belleği, 32 GB depolama alanı 16 MP arka ve 8 MP ön kamera bulunacak.
Android 6.0.1 sürümüyle birlikte satışa sunulması beklenen modelin pil kapasitesi, fiyatı ve çıkış tarihi gibi konularda henüz net bilgiler bulunmuyor. Ekran boyutuyla akıllı telefonun Phablet kategorisine girdiğini varsayarsak pil konusunda büyük bir problem yaşanmayacağını söyleyebiliriz. Kısa bir süre sonra Galaxy S7 ailesini tanıtacak üreticinin A9 Pro için hangi tarifi planladığı ise henüz bilinmiyor.
 
Galaxy A9 Pro benchmark testlerinde görüldü
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim