Anlık Bildirim

Galaxy Alpha modelinde çıta iyice düştü

Galaxy Alpha modelinde çıta iyice düştü

Gündeme ilk düştüğünde Samsung'un Snapdragon 805, metal kasa ve 2K ekran gibi özellikleri ile en güçlü akıllı telefonu olacağı iddia edilen Galaxy F veya Galaxy Alpha daha sonraki sızıntılarda çıtayı biraz aşağı çekmişti. 

Snapdragon 805 yongaseti yine kalırken, ekran Full HD çözünürlüğe inmiş, metal kasa da yerini metal çerçeveli ve plastik arka kapaklı bir tasarıma bırakmıştı. Son iddialar ise modeli artık orta seviyeye kadar indirgedi.

Sammobile tarafından elde edilen bilgilere göre cihazda 4.8 inçlik 720p bir ekran bizi bekliyor. Bu ekran muhtemelen Galaxy S3 modelinde kullanılan ile aynı olacak. Cihaz metal çerçevesini korumayı başarırken, arka kapak Galaxy Note 3'deki gibi suni deri ile kaplanacak. 

İşlemci konusunda da bir karmaşa mevcut. Cihazın bir versiyonunun 150Mbps hızlarına kadar LTE-A altyapısını destekleyeceği görülüyor. Bu bakımdan kaynaklar Samsung'un entegre LTE yongası ile gelen 4 çekirdekli Exynos ModAP yongasetinin cihazda yer alabileceğini belirtiyor. 

Modelin 32GB kapasitesinin artırılamadığı yinelenirken, parmak izi okuyucu ve nabız ölçer özelliklerinin de unutulmadığı belirtiliyor. Bu haliyle her ne kadar ayrı bir seri olarak başlayacağı ifade edilse de Galaxy F aslında Galaxy S5'in bir versiyonu görünümünde. 

Daha önce gündeme gelen haberlerde Galaxy S5 Deluxe adlı bir modelin görsellerine rastlamıştık. Nihai sürümde modelin bu adı alma olasılığı da mevcut. Giderek karmaşık bir hal almaya başlayan Galaxy F modelinin donanımı ile ilgili resmi bilgilerin gelecek ay yapılması beklenen lansmanda ortaya çıkacağı tahmin ediliyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4391 kez okundu.
19 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim