Anlık Bildirim

Galaxy Mega 2 Malezyalı bir perakendecide listelendi

Galaxy Mega 2 Malezyalı bir perakendecide listelendi

Samsung'un orta seviye Phablet sınıfına yönelik hamlesi olan Galaxy Mega serisinin devam modeline ilişkin bazı görsel ve benchmark sonuçlarından sonra bu kez de satış sayfası internette ortaya çıktı.

Malezyalı yetkili bir Samsung satıcısı olan Malezyalı SenHeng tarafından hazırlanan satış sayfası Galaxy Mega 2'nin teknik detaylarını ve fiyat aralığını da gözler önüne seriyor. 

6 inçlik 720p TFT ekran olduğu görülen Galaxy Mega 2 1.5GHz saat hızında çalışan 4 çekirdekli işlemciden gücünü alacak. Ancak Avrupa versiyonunda 4 adet Cortex-A9 çekirdeği ve Mali-T400 grafik birimi barındraın Exynos 4415 yongaseti, ABD versiyonunda ise 4 adet Cortex-A53 çekirdeği ve Adreno 306 grafik birimi olan Snapdragon 410 yongaseti bulunacak.

Exynos yongaseti ile birlikte LTE modem kullanma imkanına kavuşan Samsung'un Galaxy Mega 2'de neden işlemci ayrımına gittiği ve üstelik bir modele 32-bitlik işlemci koyarken diğerine 64-bitlik işlemci koyduğu bilinmiyor. Ancak bununla birlikte Exynos versiyonunun da LTE yeteneğine sahip olacağı iddialar arasında. 

Modelde bunun haricinde 1.5GB RAM, 8GB artırılabilir hafıza, kızılötesi verici, Android 4.4 işletim sistemi ve 8MP çözünürlükte arka kamera şeklinde diğer özellikler yer alıyor. Cihazda ayrıca tutuş durumunuza göre ekran üzeri butonları sağa veya sola konumlayan bir yazılım da olacak. 

Perakendecinin cihaza yapıştırdığı fiyat etiketi yaklaşık olarak 411$'ı ifade ediyor. Cihazın henüz Avrupa fiyatı belli olmadığı için ülkemizde hangi seviyeden satılacağına dair bir yorumda bulunamıyoruz. Galaxy Mega 2 modelinin IFA 2014 fuarında tanıtılabileceği konuşuluyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim