Anlık Bildirim

Galaxy Mega 2 olduğu iddia edilen bir cihaz Çin'de sertifika başvurusunda ortaya çıktı

Galaxy Mega 2 olduğu iddia edilen bir cihaz Çin'de sertifika başvurusunda ortaya çıktı

Akıllı telefon ailesi içerisinde yer alan hemen tüm serilerini bu yıl güncelleyen Samsung, Galaxy Mega ailesi ile ilgili henüz bir hamle yapmadı. Ancak sektörden gelen bilgiler hazırlıkların son aşamada olduğunu gösteriyor. 

Çin'in haberleşem kurumuna yapılan bir sertifika başvurusunda, Samsung'un 5.98 inçlik yeni bir Galaxy akıllı telefonu hazırladığı görülüyor. Tahminler cihazın kısa süre içerisinde lanse edileceği yönünde.

Samsung'un bu boyut çevresinde konumlandırdığı serisi Galaxy Mega olduğu için cihazın Galaxy Mega 2 olacağına kesin gözüyle bakılıyor. Zira 7 inçlik Galaxy W daha önce lanse edilmişti. 

Galaxy Mega 2 modelinde 720p ekran çözünürlüğü, Snapdragon 410 yongaseti, 2GB RAM, 8GB artırılabilir hafıza, 13MP çözünürlükte arka kamera ve Android 4.4 KitKat işletim sistemi olacağı belirtiliyor.
Snapdragon 410 yongaseti sebebiyle cihaz firmanın ilk 64-bitlik akıllı telefonu da olabilir. Donanıma bakıldığında cihazın sınıfında iddialı bir performans sunacağı tahmin ediliyor. Galaxy Mega 2 modelinin ne zaman lanse edileceğine dair net bilgiler yok. Ancak IFA 2014 fuarını es geçmesi bekleniyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
804 kez okundu.
18 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim