Anlık Bildirim

Galaxy Mega 5.8 modelinin özellikleri detaylanıyor

Galaxy Mega 5.8 modelinin özellikleri detaylanıyor

Samsung'un Note serisi ile başlattığı büyük ekranlı akıllı telefon trendi - Phablet, hem üst seviye hem de alt seviye üreticiler tarafından bir rekabet alanı haline getirildi. Samsung Note serisi ile büyük satış başarısı elde etse de alt seviyede Çinli üreticilerin yükselen bir satış grafiği sözkonusu.

Kaynaklardan gelen bilgiler Samsung'un uygun fiyatlı Phablet modelleriyle alt seviye pazarda da bir hakimiyet kurma planlarını ortaya çıkarmıştı. Bugün ise Galaxy Mega olarak adlandırılacak seri ile ilgili yeni iddialar ortaya atıldı.

Firmaya yakın kaynaklardan elde edilen bilgilere göre, 5.8 inçlik bir ekrana sahip olacağı belirtilen Galaxy Mega 5.8 GT-I9152 model numarasına sahip ve tahminlere göre tek ve çift SIM kart desteği sunacak. 

Ekran çözünürlüğü 540 x 960 piksel iken, 1.4GHz saat hızında çalışan çift çekirdekli bir işlemciye yer verilecek. Modelin 8MP çözünürlükte arka kamera, 2MP çözünürlükte ön kamera, 1.5GB RAM, Bluetooth 4.0, WiFi, 2600mAh batarya, 9.7mm kalınlık, Android 4.1.2 / 4.2.2 Jelly Bean, TouchWiz Nature UX arayüzü, A-GPS şeklinde diğer özelliklere sahip olacağı belirtiliyor.

Yaz dönemine doğru pazara sunulacağı tahmin edilen Galaxy Mega, çift SIM kart destekli DUOS modeller ele alındığında serinin amiral gemi modeli olacak. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2470 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim