Anlık Bildirim

Galaxy Mega 5.8 resmi olarak duyuruldu

Galaxy Mega 5.8 resmi olarak duyuruldu

Samsung'un orta seviye büyük ekranlı akıllı telefon - Phablet pazarına yönelik olarak planladığı yeni Galaxy Mega serisine ilişkin bazı önemli bilgiler kaynaklardan sızdırılmıştı. Yakın zamanda tanıtılmasına kesin gözüyle bakılan seri bugün resmiyet kazandı. Seri aslında Samsung'un alt seviye Phablet pazarındaki nabız yoklama girişimi de olacak.

Serinin alt seviyesi sayılabilecek olan modeli GT-I9152 numaralı Galaxy Mega 5.8. Modelde daha önce belirttiğimiz gibi 5.8 inç boyutunda 540 x 960 piksel çözünürlükte LCD ekran bulunuyor. Seviye itibariyle modelde daha düşük bir çözünürlük tercih edilmiş.
İşlemci olarak ise ismi henüz bilinmeyen ve 1.4GHz saat hızında çalışan çift çekirdekli bir çözüm kullanılıyor. Görüntülü görüşme için 1.9MP çözünürlükte bir kamera ön tarafta, anı yakalamak için ise HDR destekli 8MP çözünürlükte ana kamera arka tarafta yerini almış. 

Dahili depolama kapasitesi 8GB iken 64GB'a kadar microSD ile artırılabiliyor. 1.5GB RAM miktarının yanında 2600mAh batarya bulunuyor. Android 4.2 işletim sistemi, Bluetooth 4.0, WiFi, WiFi Direct, GPS+GLONASS, 21Mpbs'e kadar HSDPA+ desteği şekllinde özellikler mevcut. Modelin kalınlığı 9mm iken ağırlık ise 182gr seviyesinde.

Son dönemde ağırlık verdiği yazılım desteğinden bu modeli de mahrum etmeyen Samsung; iki uygulamayı aynı anda çalıştırabilen MultiWindow, S Translator çevirmen, fotorğaflardan güne göre albüm oluşturabilen Story Album, ekran üzerinde video oynatabilen Pop Up Play, ekrana dokunmadan parmağınızı yaklaştırarak işlemler gerçekleştirebildiğiniz Air View ve S Voice 2 uygulamalarını ön yüklü olarak sunuyor. 

Model ağırlıklı olarak Avrupa pazarı için üretilmiş. Mayıs ayında Avrupa ve Rusya'da satışa çıkacak modelin fiyatı henüz belli değil. Resmi olarak açıklanmasa da modelin çift SIM kartlı bir versiyonunun da olacağı belirtiliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1348 kez okundu.
20 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim