Anlık Bildirim

Galaxy Note, 10 milyon satış rakamına ulaştı


5.3 inçlik ekranı ile tüketiciye tablet/telefon karışımı bir tecrübe sunan Samsung'un Galaxy Note modeli, piyasaya çıktığında boyutu nedeniyle beklenen ilgiyi göremeyeceği şeklinde eleştirilere maruz kalmıştı.

Ancak kısa sürede milyon barajını aşan Galaxy Note, ardından 5 milyon ve sonrasında 7 milyon satış rakamına ulaştı. Satış başarısıyla 5 inç üzeri akıllı telefon/tablet hibridi segmenti oluşmasına neden olan Galaxy Note'u, LG firması takip ederken, Lenovo ve HTC de kendi 5 inçlik modellerini hazırlamaya devam ediyor.

IFA 2012 fuarında devam modelinin tanıtılmasına kesin gözüyle bakılan Galaxy Note buna rağmen ilgi görmeye devam ediyor. Galaxy Note 10.1 modelinin uluslararası lansmanı esnasında Samsung, Galaxy Note modelinin 10 milyon satış rakamını yakaladığını duyurdu. Galaxy S, SII ve SIII modellerinin ardından Galaxy Note modeli de on milyonluk satış rakamını aşmış oldu. 

Firmanın akıllı telefon segmentinde liderlik koltuğuna kurulmasına neden olan Galaxy akıllı telefon serisi, yeni modelleriyle de katkı yapmayı sürdürecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4314 kez okundu.
15 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung galaxy note
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim