Anlık Bildirim

Galaxy Note 2 için lollipop güncellemesi tüm ülkelerde yayınlanmayabilir

Galaxy Note 2 için lollipop güncellemesi tüm ülkelerde yayınlanmayabilir
 
Samsung'un 2012 yılında çıkardığı ve hala büyük bir kullanıcı kitlesine sahip Galaxy Note II akıllı telefonu için daha önce Lollipop güncellemesi yayınlanacağı açıklanmıştı. Ancak sonrasında gelen bazı açıklamalar kafaları karıştırdı. 
Son olarak Basra Körfezi ülkelerine hizmet veren Samsung Gulf bölümü cihazın güncelleme almayacağını açıklamıştı, ancak çok geçmeden Samsung İspanya'dan tam tersi yönde bir açıklama gelmişti. İki farklı açıklama kafaları karıştırırken yeni bir açıklama ile duruma bir nebze de olsa açıklık getirildi.
İlk başta Note II modelinin iki farklı versiyonu (GT-N7100 - GT-N7105) olduğu için farklı pazarlarda güncelleme alabileceği konuşuluyordu. Ancak Samsung Danimarka iki modele de güncelleme geleceğini ancak farklı tarihlerde olabileceğini açıkladı. Bu durumda güncelleme alacak Note II cihazlarının modellere göre değil pazarlara göre ayrılacağı konuşuluyor.
Ülkemiz için güncelleme konusunda herhangi bir açıklama bulunmuyor. Note II modeli çıktığı dönemde ülkemizde de sıkça tercih edilen bir model olmuştu. Bu noktada güncellemenin ülkemizde de yayınlanmasını bekleyebiliriz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
17493 kez okundu.
19 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
güncelleme, lollipop
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim