Anlık Bildirim

Galaxy Note 4 afişi internete sızdı

Galaxy Note 4 afişi internete sızdı

IFA 2014 tüketici elektroniği fuarının başlamasına sayılı günler kala firmaların stand hazırlıkları da sürüyor. Fuarda ses getirmesi beklenen pek çok ürün için hazırlanan afişler de internete sızmaya başladı.

Galaxy Note 4'ün internete sızan fuar afişi cihaz hakkında önemli ipuçları içeriyor. Tam olarak seçilemese de Samsung mühendislerinin titiz bir çalışma ile ekran çerçevesini incelttiği görülürken, daha önceki sızan görseller ile karşılaştırdığımızda aynı cihaza baktığımızı anlıyoruz. 

Afişte dikkat çeken unsur ise cihazın su altında çalışıyor olması. Galaxy S5 modelinde olduğu gibi suya ve toza dayanıklılık sunacağı belirtilen Galaxy Note 4'ün ekranının da 2560x1440 piksel çözünürlüğe sahip olduğunu görüyoruz.

Galaxy Alpha ile tanıdığımız metal çerçevenin bu modelde de yerini alması beklenirken, ekran boyutunun 5.7 inç olacağı ifade ediliyor. RAM ise yine 3GB seviyesinde kalacak. 

Qualcomm'un Snapdragon 805 platformundan gücünü alacak olan Note 4, Adreno 420 GPU'su sayesinde 2K çözünürlükte çalışabilen oyularda, Adreno 330'un Full HD çözünürlüğünde sağladığı akıcılığı sunabilecek. 

Cihazın ayrıca 64-bitlik 8 çekirdekli Exynos 5433 yongaseti taşıyan bir versiyonunun olacağı da ifade ediliyor. Cortex-A57 ve Cortex-A53 çekirdeklerini big.LITTLE formatında çalıştıracak olan yongasetine en güçlü sloganı ile lanse edilen Mali-T760 grafik birimi eşlik edecek. Bu haliyle hem işlemci hem de grafik birimi tarafında Snapdragon 805'i geride bırakacağı veya başabaş gideceği yorumları yapılıyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
786 kez okundu.
51 kişi, toplam 54 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim