Anlık Bildirim

Galaxy Note 4 modelinde Sony sensör kullanıldığı doğrulandı

Galaxy Note 4 modelinde Sony sensör kullanıldığı doğrulandı

Samsung'un Eylül ayında lanse ederek henüz global satışa sunduğu Galaxy Note 4 modelinde 16MP çözünürlükte arka kameranın yer aldığı açıklanmıştı. Ancak kameranın ISOCELL teknolojili mi yoksa BSI teknolojili mi olduğu tartışma konusuydu.

Samsung'un düşük ışıkta daha iyi çekim kalitesi sunan ISOCELL teknolojisi Galaxy S5 ve Galaxy Alpha modellerindeki arka kameralarda kullanılıyor. Pek çok kaynak Galaxy Note 4 modelinde de ISOCELL teknolojisinin kullanıldığını iddia ediyordu. Bunun en büyük sebebi de ISOCELL teknolojisindeki faz algılama gibi çok hızlı otomatik odaklama yapabilmesiydi. 

Ancak hafta başında Galaxy Note 4 modelinin için açan bazı siteler kullanılan sensörün Sony yapımı IMX240 model numarası sensör olduğunu ortaya koydu. 1/2.6 inçlik bir boyuta sahip olan sensör yüksek kalitede fotoğraflar sunuyor ve çok hızlı otomatik odaklama yapabiliiyor. Ayrıca sensörde ekstra olarak OIS desteği mevcut. 

Samsung'un gerek üretim kapasitesindeki sıkıntılar ve gerekse OIS desteğinin henüz hazır hale gelmemesi nedeniyle amiral gemi modellerinde bir süre daha Sony sensörlerini kullanmaya devam edeceği daha önce gündeme gelmişti. Galaxy Note 4 de bu iddiayı doğrulamış oldu. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1504 kez okundu.
22 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim