Anlık Bildirim

Galaxy Note 4 versiyonları AnTuTu'da göründü


Galaxy Note 4 versiyonları AnTuTu'da göründü

Samsung'un 3 Eylül'deki Unpacked Episode 2 lansmanına sayılı günler kala, lansmanın yıldızı olacak Galaxy Note 4 ile bilgili bilgiler de gelmeye devam ediyor. Cihazın iki farklı versiyonu da AnTuTu testlerinde görünmeye başladı.

64-bitlik Exynos 5433 yongaseti ve Snapdragon 805 olmak üzere iki farklı yongasetli versiyon ile gelecek Galaxy Note 4 skorlara göre en güçlü modeller sıralamasında tepelerde yer alacak. 

AnTuTu skorlarına göre Exynos 5433 yongaseti 40303 puan ile şu anda Snapdragon 805'i geride bırakıyor ve Tegra K1 yongasetinin hemen arkasına yerleşiyor. Görünüşe bakılırsa 40 000 puan seviyesini sadece Tegra K1 ve Exynos 5433 yongaseti geçmiş durumda. 

Cortex-A57 ve Cortex-A53 çekirdeklerini big.LITTLE formatında çalıştırması beklenen Exynos 5433 istenirse 8 çekirdeği de aynı anda devreye sokabilecek. 64-bit sayesinde büyük RAM boyutlarına da imkan sağlayacak olan Galaxy Note 4, firma tarihinde ilk defa Exynos amiral gemi yongasetinin Snapdragon amiral gemi yongasetinden daha performanslı olduğu bir dönemin de kapısını açmış olacak. Yongasetinin Mali-T760 grafik birimi de mobil dünyanın en güçlüsü olarak gösteriliyor. Ancak uzmanlar Adreno 420 ve Mali-T760 grafik birimlerinin kafa kafaya olduğunu belirtiyor. 

Yongasetleri ve hücresel veri altyapısı haricinde versiyonlar arasında donanım farkı bulunmuyor : 5.7 inçlik 2560x1440 piksel çözünürlükte Super AMOLED ekran, 3GB RAM, 32GB depolama kapasitesi, 16MP çözünürlükte OIS destekli ISOCELL kamera, Android 4.4.3 şeklinde bunları sıralamak mümkün. 

Daha önce bir perakendecinin sitesinde ortaya çıkan ön sipariş sayfasında cihazın 4GB RAM taşıdığı ve 16GB depolama kapasitesi seçeneği sunduğu belirtilmişti. Ancak testlerde bu iki bilginin de yer almadığı göze çarpıyor. Galaxy Note 4 3 Eylül tarihinde Berlin'in yanında Pekin ve New York'ta da aynı anda tanıtılacak.  
 
Galaxy Note 4 versiyonları AnTuTu'da göründü

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1299 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim