Anlık Bildirim

Galaxy Note 6 iris tarayıcısı ve su geçirmezlik sertifikasıyla gelebilir

Yayınlanan yeni bir rapor Temmuz ayında tanıtılması beklenen Samsung Galaxy Note 6 modelinin iris tarayıcısı ve IP68 su geçirmezlik sertifikası ile gelebileceğini gösteriyor.
Samsung Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge modelleri Galaxy S serisine su geçirmezlik özelliğini geri getirdi. Bu özellik ilk olarak Galaxy S5 ile birlikte tanıtılmıştı ancak şirket Samsung Galaxy S6'ya IP68 su geçirmezlik sertifikasını dahil etmedi. Yayınlanan yeni bir rapor Samsung'un merakla beklenen Note 6 ile birlikte suya dayanıklılık trendini devam ettireceğini gösteriyor.
Temmuz ayında tanıtılması beklenen Galaxy Note 6 modelinin S7 serisinin övünç kaynağı olan ve 16 saat su altında kaldıktan sonra bile hala çalışmaya devam edebilmelerini sağlayan IP68 su geçirmezlik sertifikasına sahip olacağı söyleniyor. Bu muhtemel Note 6 sahipleri için çok iyi bir haber ancak yenilikler bununla da sınırlı değil.
Aynı rapor Galaxy Note 6 üzerinde telefonun ve diğer güvenlik bölümlerinin kilidini açmak için bir iris tarayıcıya yer verileceğini belirtiyor. Bir ithalat veritabanında, Note 6 modelinin iris tarayıcıyla geleceğini doğrulayacak şekilde, Samsung Mobile'ın test amaçlı 200 adet "Iris Cam" sipariş ettiği ortaya çıkarıldı. Parmak izi tarayıcısına oranla daha güvenli bir biyometrik kimlik doğrulama yöntemi olan iris taramayla, cihazlar daha güvenli hale getirilebiliyor. Söylentiler gerçeğe dönüşürse Temmuz ayı sonuna kadar elimizde gerçek bir canavar olabilir.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7687 kez okundu.
31 kişi, toplam 33 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, tarayıcı ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim