Anlık Bildirim

Galaxy Note Edge modeli Snapdragon 810 ile güncellenebilir

Galaxy Note Edge modeli Snapdragon 810 ile güncellenebilir

Son dönemde akıllı telefon pazarında ilgi gören amiral gemi modellerinin bir süre sonra daha iyi bir yongaseti ile güncellendiğine şahit oluyoruz. Galaxy S4 LTE-A, Galaxy S5 LTE-A, LG G3 Cat.6 gibi modellerin yanına Galaxy Note Edge de eklenebilir.

IFA 2014 fuarında lanse edilen Galaxy Note Edge, kenar kısmından kavisli ekranı ile dikkat çekiyordu. Model piyasaya Snapdragon 805 yongaseti ile birlikte sürülmüştü. Ancak gelen bilgiler cihazın Snapdragon 810 yongaseti ile güncelleneceğini belirtiyor. 

Hindistan'ın kargo veritabanı Zauba'da ortaya çıkan SM-N916S model numarası, Samsung'un yeni bir Galaxy Note Edge versiyonu hazırladığı yorumları yapılmasına sebep oldu. Zira mevcut Galaxy Note Edge modelinin seri numarası SM-N915X ve Zauba veritabanına düşen modeller genelde piyasaya çıkış öncesi test amaçlı Hindistan'a gönderilmiş oluyor. Yani bu yeni modelin piyasaya çıkma ihtimali oldukça kuvvetli. 

Güncellenmiş Galaxy Note Edge modelinin ilk olarak Güney Kore'de ve 450Mbps indirme hızlarını destekleyen hücresel altyapılara uyumlu olarak satışa çıkacağı tahmin ediliyor. Zira Qualcomm'un Snapdragon 810 yongasetine LTE Cat 10 standardını destekleyen bir modem entegre edeceği gündeme gelmişti. 

Snapdragon 810 yongaseti yılın ilk yarısında piyasaya çıkacağı için kesin bir tarih belirtmek zor. Ancak Galaxy S5 LTE-A ve LG G3 Cat.6 modelleri Snapdragon 805 yongasetinin beklenen piyasa tarihinden daha erken bir dönemde lanse edilmişti. Bu bakımdan güncellenmiş Galaxy Note Edge modelinin yılın ilk aylarında tanıtılması muhtemel.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim