Anlık Bildirim

Galaxy S4 Active, Bluetooth sertifikasını aldı

Galaxy S4 Active, Bluetooth sertifikasını aldı

 Samsung'un Mayıs-Haziran ayında yoğun bir akıllı telefon ve tablet tanıtımına imza atacağı yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Gerek sızıntılar gerekse resmi sertifikasyon başvuruları ile Samsung'un en az 5 ürün hazırladığı tahmin ediliyor. Bunlardan birisi de Galaxy S4 Active.

Samsung'un Galaxy S4 amiral gemi modelini suya ve toza dayanıklı bir yapıya büründürdüğü Galaxy S4 Active, Bluetooth 4.0 özelliği için sertifika aldığı başvuruda ortaya çıktı.

Başvurudaki GT-I9295 model numarasının Galaxy S4 Active modeline işaret ettiği daha önce gündeme gelmişti. O açıdan cihazın Galaxy S4 Active olduğu kuvvetli ihtimal. 

Modelin orijinal cihazdan donanım açısından herhangi bir farkı olmayacağı düşünülürken, suya ve toza dayanıklı bir kasa tasarımı sunacak. Xperia Z, Xperia ZR, Huawei Ascend P2 gibi modeller dayanıklılık konusunda öne çıkmaya başlarken, Samsung'un da bu rekabetten geri kalmak istemediği görülüyor. Orijinal Galaxy S4 haricinde, Galaxy S4 Google Edition ve Galaxy S4 Active şeklinde iki farklı versiyon daha piyasada olacak. Ancak son iki modelin hangi pazarlarda satışa çıkacağı bilinmiyor.

Galaxy S4 Active'in tanıtım tarihi olarak ise ay sonuna işaret ediliyor. Muhtemel satışa sunulma tarihi olarak ise Temmuz ayı görülüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim