Anlık Bildirim

Galaxy S4 mini artık resmi

Galaxy S4 mini artık resmi


Samsung'un Galaxy S4 mini modeli ile ilgili henüz yeni iddialara yer vermişken, modelin resmi duyurusu da firma tarafından yapıldı.

Galaxy S4 ile aynı çizgileri taşıyan Galaxy S4 mini donanım konusunda ise farklılaşıyor. Beklendiği gibi ekran 4.3 inç boyutunda ve Super AMOLED panele sahip. Çözünürlük ise 540 x 960 piksel. 

İşlemci konusunda detay vermeyen Samsung, çift çekirdekli 1.7GHz saat hızında olduğu bilgisini geçmiş. Ancak Krait mimarili Snapdragon 400 çözümü olması muhtemel bu işlemci Adreno 305 grafik birimini de yanında taşıyor. 

RAM 1.5GB boyutunda iken, 3G ve LTE desteği sunuluyor. Android 4.2.2 işletim sistemi, 5GB kısmı kullanıcıya ayrılmış 8GB depolama kapasitesi, WiFi, Bluetooth 4.0, kızılötesi modülü, NFC, microSD ile 64GB'a kadar genişletme imkanı, 8MP çözünürlükte arka kamera, 1.9MP çözünürlükte ön kamera, 1900mAh batarya, 8.94mm kalınlık, 107Gr ağırlık, çift SIM desteği şeklinde diğer özelliklerini saymak mümkün.

Yazılım tarafında da bazı S4 özelliklerini görebiliyoruz. S Health sağlık uygulaması, S Travel seyahat uygulaması, KNOX güvenlik yazılımı, WatchOn televizyon kontrol uygulaması, sesli resim çekebilen Sound&Shot özelliği, Hikaye Albümü bunlar arasında.

Galaxy S4 mini Londra'daki 20 Haziran etkinliğinde görücüye çıkacak ve satış politikası ile ilgili detaylar da etkinlikte açıklanacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7170 kez okundu.
44 kişi, toplam 50 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim